keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Parhaat silakat

Silakka on hyvä ja lohta ekologisempi ruokakala. On järjetöntä, että suuri osa troolatusta silakasta päätyy rehuna lohen kasvattamoille ja vasta sieltä ruokapöytään. Tällä reseptillä silakka voittaa lohen 6-0.



Sekoita alkuun täyte:

10 viipaletta paahtoleipää ilman kuoria ja pieniksi paloiksi leikattuna.
100g aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
1 nippu tuoretta basilikaa riivittynä
kourallinen pinjansiemeniä
suolaa ja pippuria
lorauttele mukavasti oliiviöljyä sekaan, niin että seos on kostea.




Lado täytettä ja silakoita vuokaan kerroksittain aivan kuin lasagnessa. Viimeiseen kerrokseen täytettä. Paista uunissa 175C noin puolituntia, kunnes paistos on saanut mukavasti väriä. Tarjoile salaattipediltä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti